Calitate

Am investit permanent in cresterea calitatii produselor noastre, procesul nostru de fabricatie respecta cerintele impuse de standardele SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR EN ISO 45001:2018. Aceste standarde au fost certificate in anul 2009. Implementarea acestui sistem integrat management (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala) a constituit principala cale de dezvoltare economica.

In conformitate cu legislatia de mediu europeana sunt efectuate controale riguroase privind prezenta deseurilor periculoase. Monitorizam in mod continuu nivelul de radioactivitate al deseurilor achizitionate precum si prezenta unor substante periculoase cu care aceste deseuri pot fi impurificate.

Pentru a ne asigura ca produsele noastre nu contin astfel de urme, materialul este verificat de cand intra in societate ca deseu si este certificat odata cu livrarea produsului final catre client.

In anul 2012, am implementat si certificat Regulamentul 333/2011 de stabilire a criteriilor de determinare a conditiilor in care anumite tipuri de deșeuri metalice nu mai constituie deseuri. Pentru ca increderea partenerilor nostri este foarte importanta, AS METAL a investit in dezvoltarea a doua laboratoare cu dotari specifice care permit controlul calitatii celor doua sectii de productie, respectiv procesarea deseurilor din aluminiu si elaborarea/ rafinarea aliajelor din aluminiu secundar.