Politica de confidentialitate si cookie-uri

A. LA INTRAREA PE SITE SE AFISEAZA

Confidenţialitatea prelucrarilor de date cu caracter personal este asigurata de AS METAL prin politici si proceduri interne de implementare a masurilor tenhice si organizatorice adoptate in temeiul Regulamentului UE nr. 679/2016.

Folosim cookies pentru a putea oferi o experienta adecvata online, pe site-ul nostru. Informatiile culese prin cookies sunt anonime, insa fara acestea site-ul nu ar functiona rezonabil. Setarile cookie-urilor pot fi schimbate oricand, prin accesarea rubricii Modific setarile.

Prin clic pe butonul „DA, ACCEPT” accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.

Da, accept                             Modific setarile

B. Informatii suplimentare si/sau MODIFIC SETARILE click

Alegerea dvs privind modulele cookiede pe acest site

FISIERE COOKIE NECESARE

Aceste cookies sunt strict necesare pentru functionarea site-ului si nu necesita consimtamantul vizitatorilor site-ului AS METAL, fiind activate automat:

Vizualizarea modulelor cookie necesare

– Afișarea secţiunilor site-ului

– Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile)

– Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos)

– Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi

Tabel: companie AS METAL domeniu… Politica de confidentialitate

Ascunderea modulelor cookie necesare

Va rugam sa alegeti care dintre fisierele cookie de mai jos nu doriti sa fie utilizate in ce va priveste

NU ACCEPT FISIERE COOKIE DE ANALIZA

Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.

Vizualizarea modulelor cookie de analiza

– Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează

– A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului

– Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web

– Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului

Tabel: companie, domeniu, politica de confidentialitate

Ascunderea modulelor cookie de analiza

NU ACCEPT NICIUN FIȘIER COOKIE CARE NU ESTE NECESAR

TRIMITE

 

C. POLITICA COOKIE SI DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR
PERSONALE COLECTATE ONLINE

C.1 Prezentare generala

AS METAL COM srl desfasoara activitate de productie specifica pe domeniul principal de activitate declarat, in care scop respecta reglementarile legale aplicabile in Romania, atat in relatia cu persoanele fizice cat si in raport cu celelalte entitati juridice.

In vederea cresterii productivitatii si a promovarii oportunitatilor economice oferite de societatea informationala in valorificarea produselor am realizat dezvoltarea activitatii de comunicare online, prin intermediul site-ului www.AS METAL.ro.

AS METAL cunoaste necesitatea protejarii datelor cu caracter personal si se angajeaza sa asigure confidentialitatea si securitatea acestora.

AS METAL colecteaza online datele cu caracter personal ale clientilor/furnizorilor si vizitatorilor site-ului www. AS METAL.ro, asigurand securitatea prelucrarii acestora, in baza consimtamantului informat acordat online de catre persoanele fizice.

In situatia in care nu sunteti de acord cu masurile tehnice si organizatorice adoptate de societatea noastra pentru prelucrarea legala a datelor cu caracter personal colectate, aveti posibilitatea sa nu utilizati site-ul firmei si, pe cale de consecinta, sa nu furnizati datele personale in scopurile si conditiile evidentiate in continuare.

C.2 Informarea persoanelor fizice cu privire la datele personale furnizate online

a) Categoriile de date furnizate online pe scopuri de prelucrare sunt urmatoarele:

Crearea unui cont.  Pentru a crea un cont trebuie sa furnizati date mentionate de formular care includ numele dvs, adresa de e-mail si/sau numarul de mobil, precum si o parola. Reţinem de asemenea şi adresa IP.

Informatii de contact in scopul comunicarii comerciale online cu clientii persoane fiizice. Pentru a intra in contact online cu noi este necesar sa completati formularul “contact” cu numele si prenumele dvs, adresa de e-mail. Dacă folosiţi formularul online pus la dispoziţie “contact” sau dacă ne transmiteţi o reclamaţie prin formularul respectiv, vom prelucra numele, adresa de email si continutul solicitării / reclamaţiei, în scopul de a vă răspunde solicitării / reclamaţiei. În măsura în care trebuie să vă identificăm în acest scop, vom prelucra şi datele puse la dispoziţie în acest sens.

Vanzare online. Pentru a cumpara un produs trebuie sa furnizati, pe langa datele oferite la crearea de cont si adresa necesara, in temeiul legii, pentru completarea facturii si a modalitatii de plata, inclusiv adresa pentru livrare. Aceste date sunt furnizate direct de dumneavoastră în cadrul procesului de comandă. Reţinem de asemenea adresa IP de la care s-a făcut comanda, precum şi ora exacta a comenzii (timestamp). Prelucrăm aceste date pentru a livra produsele şi presta serviciile comandate, cu alte cuvinte pentru a executa contractul încheiat cu dumneavoastră.

În toate cazurile ne asigurăm că aveți la dispoziţie o opțiune simplă de a vă dezabona în orice moment, fie în comunicarea propriu-zisă, fie contactându-ne în modul indicat în secțiunea INFORMAȚII DE CONTACT. Atunci când vă dezabonaţi, comunicarea comercială încetează.

Primim date de la dispozitivele si retelele dvs. pe durata vizitarii site-ului nostru: adresa URL (a site-ului de unde ati venit, cat si a site-ului spre care va indreptati), adresa IP, serverul proxy, sistemul de operare, browserul web, identificatorul de dispozitiv si caracteristicile, ISP, furnizorul de date mobile. Nu detinem baze de date cu aceste informatii.

b) Modul de utilizare a datelor dumneavoastra

1. Utilizam datele personale colectate pentru a furniza, sustine, personaliza si dezvolta serviciile noastre, respectiv pentru a respecta legile care ni se aplica, administrarea activitatii sub aspectul calitatii, raportarilor legale, relatii cu clientii, gestionarea de tranzctii precum fuziuni sau achizitii.

2. Modul de utilizare al datelor cu caracter personal depinde de serviciile pe care le utilizati si de optiunile pe care le alegeti./p>

3. Utilizam datele dumneavoastra pentru a autoriza accesul la serviciile noastre./p>

4. Utilizam datele pentru a va ajuta si pentru a remedia probleme legate de produsele firmei./p>

5. Utilizam datele pentru securitate, prevenirea fraudelor si investigatii. Pentru a investiga posibile fraude sau incalcari ale acordului utilizatorului sau ale politicii de confidentialitate online vom folosi datele dumneavoastra./p>

6. Informatii referitoare la vizitarea site-ului, a clic-urilor pe produse ori reclame sunt pastrate intr-o forma depersonalizata (date anonime) pentru analiza pertinenta a dezoltarii societatii prin imbunatatirea calitatii produselor la cerintele pietii./p>

c) Categoriile de persoane vizate se refera la clienti, furnizori, potentiali clienti si vizitatori.

d) Temeiul legal al colectarii si prelucrarii datelor online

Asa cum am aratat anterior, datele cu caracter personal colectate in sistem online sunt prelucrate pe baza consimtamantului dumneavoastra potrivit art. 6 alin. 1 lit. a GDPR.

Documentele contabile si cele comerciale se arhiveaza potrivit Legii arhivelor nationale si se distrug/sterg, la expirarea perioadei legale de arhivare.

e) Categoriile de destinatari

Putem dezvalui datele furnizate online urmatorilor destinatari: persoanei vizate, autoritatilor publice in exercitarea competentelor legale de control, precum si tertilor, potrivit consimtamantului dumneavoastra oferit in acest sens.

f) Stocarea/ retentia datelor personale

Perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitata strict la minimum, respectiv pe durata valabilitatii relatiilor contractuale, a sesiunilor de comunicare online la solicitarea dvs, la mentinerea conturilor online. Datele se sterg la terminarea activitatii de prelucrare in scopul pentru care au fost colectate si la retragerea consimtamantului, daca prin lege nu se prevede arhivarea lor. Prin urmare: datele personale sunt pastrate cat timp contul dumneavoastra este activ sau atat timp cat este necesar pentru a va furniza servicii pe baza de contract.

Informatii referitoare la vizitarea site-ului, a clic-urilor pe produse ori reclame sunt pastrate intr-o forma depersonalizata (date anonime) pe toata durata de fabricatie a sortimentului de produse analizat.

g) Drepturile persoanelor vizate si exercitarea lor

Persoanele vizate au dreptul de informare, de accesare a datelor personale detinute de societate, posibilitatea corectarii datelor, dreptul la portabilitatea datelor in sensul ca pot cere sa i se trimita datele personale pe care le detine societatea, intr-un format structurat, spre a putea fi utilizate in alta parte, dreptul la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii in cazurile si conditiile prevazute in mod expres de GDPR si de procedura interna a societatii.

Exercitarea drepturilor. Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastra va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor din cadrul societatii cu o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa de e-mail: liliana.popescu@asmetal.ro sau la urmatoarea adresa de corespondenta: Sos. Berceni nr. 104G, Bucuresti, sector 4. Cererii i se va anexa o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului. Retragerea consimtamantului se poate face la aceleasi adrese de corespondenta: liliana.popescu@asmetal.ro ori Sos. Berceni nr. 104G, Bucuresti, sector 4.

h) Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal

Ne puteți vizita pagina de internet fără a completa nicio dată personală. Totuși, dacă doriți să comunicati cu societatea este necesar să vă faceţi cont şi să ne puneţi la dispoziţie datele respective. Fără furnizarea datelor nu veţi putea folosi funcţionalităţile contului. Am configurat câmpurile obligatorii astfel încât să solicităm volumul minim de informații de care avem nevoie pentru a vă identifica și pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră, dacă este necesar. In acelasi timp, in calitate de persoana vizata, aveti obligatia sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

Dupa citirea prezentelor informatii si prin exprimarea fara echivoc a consimtamantului documentat in format electronic, puteti opta pentru furnizarea datelor personale in vederea crearii de cont ori completarii ferestrei de contact (comunicare).

In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara, datele personale colectate vor fi sterse si/sau distruse, dupa caz, in situatia in care nu exista dispozitii legale in sens contrar.

i) Transferul datelor personale in state terte

Societatea nu intentioneaza sa transfere datelor cu caracter personal catre state terte, prin urmare utilizarea si stocarea acestora se face pe teritoriul Romaniei.

j) Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Asiguram protejarea drepturilor persoanelor vizate in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin masuri adecvate de securitate si confidentialitate. Pentru a evita accesul si utilizarea fara drept a datelor personale, precum si eventuale abuzuri, au fost adoptate masuri tehnice si organizatorice de securitate, politici interne si proceduri de lucru adecvate, de natura a proteja datele cu caracter personal colectate in sistem informatic, dar si pe suport de hartie, in acord cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016.

Operatorul, in cazul de fata AS METAL srl, il va informa pe client, fara intarzieri nejustificate, daca afla despre producerea unui incident de securitate care afecteaza confidentialitatea, integritatea, si disponibilitatea datelor cu caracter personal ale clientului si va lua masurile necesare de remediere, informand clientul neintarziat de respectivul indident de securitate.

Astfel, am implementat mecanisme de securitate cunoscute pentru rolul lor in protejarea datelor, precum HTTPS. Monitorizam cu regularitate sistemele informatice pentru a detecta posibile vulnerabilitati si atacuri cibernetice. Asiguram autentificarea clientilor prin user si parola. Dezvaluirea parolei de catre client este imputabila acestuia si nu aduce atingere responsabilitatilor legale ce revin societatii sub aspectul asigurarii masurilor tehnice si organizatorice de pastrare a confidentialitatii datelor cu caracter personal prelucrate in temeiul GDPR.

Prin politica interna a societatii se asigura instruirea periodica a angajatilor autorizati sa prelucreze date cu caracter personal, se auditeaza sistemele informatice sub aspectul respectarii criteriilor impuse prin GDPR de asigurare a confidentialitatii prelucrarii.

Mai multe informatii referitoare la politica de confidentialitate a prelucrarii datelor cu caracter personal vor fi prezentate la capitolul cu acelasi titlu, de mai jos.

k) Cui se adreseaza aceasta informare.

Am redactat aceasta informare pentru toate persoanele care au contact online cu societatea noastra si ale caror date ajung sa fie prelucrate de noi in acord cu GDPR. Va rugam sa parcurgeti cu atentie aceasta politica de confidentialitate pentru a intelege ce date prelucram, in ce mod si pentru cat timp, ce drepturi aveti in legatura cu prelucrarea datelor si cum va puteti exercia aceste drepturi in vederea manifestarii consimtamantului dumneavoastra in cunostinta de cauza, pe fiecare scop de prelucrare. Prelucrarile efectuate pe baza consimtamantului liber exprimat vor inceta in situatia in care ulterior va retrageti consimtamantul, iar prelucrarea nu poate opera in baza unui alt temei legal.

C.3. Acordul utilizatorului

Pentru prezentarea unor informatii detaliate despre calitatea si eficienta produselor noastre, oferim clientilor persoane fizice si potentialilor clieti posibilitatea de a vizualiza si de a avea acces la informatii suplimentare celor generale, deja existente pe site, prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie online: comunicare prin utilizarea serviciului contact, acces la informatii suplimentare despre produse prin crearea si utilizarea contului online.

Eventualele modificari ce vor fi aduse serviciilor pe care le furnizam vor produce efecte juridice valabile numai pentru viitor, astfel incat dumneavoastra aveti posibilitatea sa va retrageti consimtamantul si sa opriti utilizarea serviciilor noastre.

Obligatiile utilizatorului. Persoana fizica nu trebuie sa creeze cont prin utilizarea unor date false sau in numele altor persoane.

Mesajele cerute prin utilizarea serviciului “contact” va sunt transmise la adresa de mail furnizata de dumneavoastra. Sub acest aspect, responsabilitatea redactarii gresite a adresei de mail de catre client si a dezvaluirii informatiilor catre terti, apartine in totalitate persoanei fizice.

Consimtamantul. In acest context, va solicitam sa exprimati consimtamantul informat/ documentat in urmatoarele scopuri de prelucrare:

a. datele personale referitoare la nume, prenume, adresa de email sunt colectate online pe baza consimtamantului dumneavoastra exprimat electronic, in scop de creare de cont
De acord? Da……….Nu………

b. datele personale referitoare la nume, prenume, adresa de email/sms sunt colectate online pe baza consimtamantului dumneavoastra exprimat electronic, in scop de comunicare prin serviciul de relatii cu clientii/contact;
De acord? Da……….Nu………

C.4 Politica privind modulele cookie

Aceasta politica furnizeaza informatii detaliate despre cum si cand utilizam modulele cookie si se aplica pentru orice serviciu online al societatii.

Modulele cookie ajuta la mentinerea sigurantei contului dumneavoastra deschis pe site. De exemplu, prin modulele cookie putem sa identificam dispozitivul dvs, sa securizam accesul dvs. la contul deschis pe site-ul nostru si, in general pe site-ul AS METAL, si chiar sa depistam cand cineva incearca sa va acceseze contul de pe un alt dispozitiv.

Prin accesarea sau utilizarea in continuare a serviciilor noastre sunteti implicit de acord cu utilizarea modulelor cookie si/sau a altor tehnologii similare in scopurile specificate in politica societatii noastre.

Cookie-urile sunt fișiere text, de mici dimensiuni, amplasate pe computerul sau dispozitivul dumneavoastră mobil, atunci când ne accesați pagina de internet.

Acest site utilizeaza cookie pentru colectarea si prelucrarea informatiilor din browserul folosit de dumneavoastra. Aceste informatii sunt folosite pentru a personaliza continutul site-ului, pentru a analiza si masura traficul site-ului si pentru a va furniza informatii relevante. Legea prevede ca putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastra, in cazul in care ele sunt strict necesare pentru operarea site-ului.

Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații se refera la adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră (la nivel de oraş), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru. Informațiile colectate de cookie-uri nu reţin numele, datele completate în formulare sau alte date personale de acest gen, însă conţin un ID unic pentru a deosebi un vizitator faţă de altul, ceea ce face ca acest ID să fie dată cu caracter personal. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Anumite cokie-uri pot fi necesare pentru a asigura funcţionarea corectă a site-ului web Acestea sunt denumite cookie-uri necesare şi sunt active în mod automat, nefiind condiţionate de acordul vizitatorului. Am inclus aici şi cookie-urile plasate de AS METAL care măsoară audienţa pe site (fără însă a include componenta demografică ori de segmentare a audienţei), întrucât fără măsurarea traficului site-ul nostru nu poate fi profitabil.

In schimb, prin Cookie-urile de analiză se colectează informații despre modul în care vizitatorii folosesc o pagină de internet şi au rolul de a contribui la îmbunătățirea modului în care funcționează pagina noastră de internet.

La fel ca și în cazul cookies-urilor, tehnologia de stocare locală permite paginilor de internet să stocheze informații pe un computer sau un dispozitiv mobil. Stocarea locală este de obicei persistentă și, spre deosebire de cookie-uri, datele din memoria locală nu sunt transferate în mod automat pe internet de fiecare dată când pagina de internet care a stocat datele este vizitată.

Referitor la ID-ul (identificatorul) de publicitate mobilă subliniem faptul ca acesta este un identificator unic (ID) setat de sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră mobil. Acest ID este partajat cu aplicațiile pe care le instalați pe dispozitivul dumneavoastră și care ar putea conține anunțuri publicitare. Majoritatea dispozitivelor permit aplicațiilor să acceseze ID-ul de publicitate mobilă în mod implicit. Totuși, puteți schimba setările dispozitivului dumneavoastră pentru a împiedica dispozitivul să partajeze acest ID cu aplicațiile. Consultați secțiunea „Ajutor” a sistemului dumneavoastră de operare pentru informații suplimentare legate de gestionarea ID-urilor de publicitate mobilă. Pe Android, Advertising înseamnă identificator publicitar Android, pe dispozitivele iOS înseamnă Identificator pentru agentul publicitar (IDFA).

Referintele pe care le facem la cookie-uri, memoria locală și ID-ul de publicitate mobilă în mod colectiv sunt prezentate sub forma „cookie-uri și tehnologii similare”.

In ce ne priveste, societatea plaseaza module cookie pe browerele cu care se acceseaza site-ul nostru, potrivit consimtamantului exprimat in prealabil de client/posibil client.

Folosim doua tipuri de module cookie: de sesiune si persistente. Dupa crearea contului pe site-ul nostru, ramane in browserul dvs. un modul cookie persistent care ne ajuta sa va recunoastem mai usor si sigur ca utilizator existent, ceea ce faciliteaza interactiunea cu serviciile noastre. Modulele cookie de sesiune sunt active numai pe durata unei sesiuni, adica la o vizita obisnuita pe site web sau sesiunea unui browser.

Aveti posibilitatea de a reconfigura browser-ul dumneavoastră pentru a bloca toate cookie-urile; totuși, acest lucru ar putea afecta grav experiența de navigare deoarece multe pagini de internet ar putea să funcționeze necorespunzător.

Browser-ul vă poate permite să ștergeți toate cookie-urile după închiderea sa. Totuși, această opțiune duce la ștergerea cookie-urilor permanente care v-ar putea stoca preferințele și setările personalizate de pe paginile de internet pe care le vizitați cu regularitate.

Cookie-urile plasate atunci când accesaţi pagina noastră sunt urmatoarele:

1. Necesare, pentru identificarea utilizatorului in site, afișarea secţiunilor site-ului, reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos)

2. De analiza, necesar pentru analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează, A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului, analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web, solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului

In situatia in care sunteti doar vizitator al site-ului nostru si nu doriti sa acceptati module cookie, puteti sa modificati setarile browserului pe computerul dvs sau pe alte dispozitive pe care le folositi accesând link-urile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer

• click pe pictogramaSetari / Instrumente

• click pe Optiuni Internet

• click pe Confidentialitate si apoi alege optiunile

• click pe Aplicare si apoi pe OK pentru salvarea preferintelor

Cookie settings in Firefox

• selecteaza Instrumente din bara principala, apoi Optiuni

• click pe tabul Confidentialitate

• alege setarile pe care le doresti

• click pe OK pentru a inchide

Cookie settings in Chrome

• click pe pictograma cheie si selecteaza Optiuni din lista

• click pe tabul ”Setari avansate”

• click pe Setari privind continutul din sectiunea Confidentialitate.

• alege setarile pe care le doresti

• click pe X pentru a inchide

C.5 Politica de confidentialitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

Aceasta politica de confidentialitate se aplica persoanelor fizice atunci cand utilizeaza serviciile noastre online. Politica de confidentialitate se poate modifica, cu efecte pentru viitor, iar dumneavoastra, in situatia in care nu sunteti de accord cu noile prevederi, aveti posibilitatea sa inchideti contul si/sau, dupa caz, sa va retrageti acordul furnizat initial cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Oferim transparent informatii clare despre categoriile de date personale pe care le colectam, scopul in care le utilizam, temeiul juridic, destinatarii datelor furnizate, perioada de stocare, inclusiv informatii referitoare la modulele cookie.

Reamintim ca nu sunteti obligat sa furnizati date cu caracter personal online, dar daca alegeti sa nu o faceti inseamna ca limitati posibilitatea de a cunoaste si a primi online produsele noastre de calitate. Avand in vedere domeniul de aplicare, contextul si scopurile prelucrarii, precum si riscul cu grad redus de probabilitate si gravitate pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, operatorul a stabilit implementarea de garantii operationale prin masuri tehnice si organizatorice adecvate protejării datelor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, necesare in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator prelucrărilor efectuate, incluzand, printre altele: efectuarea de back-up, programe antivirus, acces controlat la date prin user si parola, politici interne adoptate pe specificul activitatatilor desfasurate, inclusiv auditarea anuala a prelucrarilor de date personale efectuate.

Pentru a asigura confidentialitatea si integritatea datelor cu caracter personal si a modului in care sunt prelucrate Masurile tehnice si organizatorice interne adoptate de aceasta entitate se implementează la nivelul întregii firme si se refera la următoarele aspecte prioritare: identificarea si autentificarea utilizatorului, tipul de acces, colectarea datelor, execuția copiilor de siguranță, computerele si terminalele de acces, fișierele de acces, sistemele de telecomunicații, instruirea personalului, folosirea computerelor, imprimarea datelor, securitatea informatica, etc.

În această privință, pentru serviciile oferite electronic avem statutul si responsabilitatile unui operator de date personael, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor și care asigură respectarea politicii privind protecția drepturilor persoanelor vizate in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

In aplicarea GDPR am optat pentru stabilirea unor garantii suplimentare de protejare a drepturilor persoanelor vizate, constand in adoptarea unei proceduri ISO privind exercitarea drepturilor persoanelor vizate, preum si in desemnarea unui responsabil cu protecția datelor care sa asigure aplicarea dispozițiilor regulamentului și sa ofere consiliere operatorului cu privire la îndeplinirea obligațiilor ce îi revin in baza GDPR. În acest sens, la nivelul entității au fost stabilite responsabilități ale angajaților sub aspectul respectării dispozițiilor legale.

In acest context, accentuam faptul ca, AS METAL srl, in calitatea sa de operator de date cu caracter personal, elaboreaza un cadru intern de proceduri si politici pentru a pastra siguranta datelor cu caracter personal colectat. Acestea sunt actualizate periodic pentru a respecta reglementarile ce sunt aplicabile operatorului care desfasoara activitatea de baza in domeniul productiei.

Angajatii AS METAL srl au obligatia de a pastra confidentialitatea si nu pot divulga datele cu caracter personal pe care le prelucreaza in cadrul activitatii lor.

Ne asiguram ca imputernicitii are prelucreaza date personale in baza contractului incheiat cu noi respecta obligatiile contractuale in conformitate cu prevederilor legale si verificam respectarea de catre acestia a obligatiilor pe care si le-au asumat. Acestia prelucreaza datele personale in numele si pentru AS METAL, numai in conformitate cu instructiunile primite de la aceasta si numai respectand cerintele de securitate si confidentialitate in limitele impuse.

Garantam ca AS METAL nu va vinde datele cu caracter personal pe care le-a colectat online ;i dupa caz, offline, de la persoanele vizitate si ca nu va transmite aceste date decat celor in drept sa le cunoasca, cu respectarea principiilor si obligatiilor stabilite legal.

Informatii de contact privind prezenta politica a societatii

In situatia in care aveti intrebari sau reclamatii cu privire la aceasta politica a societatii, puteti sa ne contactati online. De semenea, ne puteti contacta prin posta clasica.

Daca apreciati ca nu ati primit un raspuns satisfacator de la noi la reclamatia formulata, aveti posibilitatea sa va adresati Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, bd. Magheru nr. 28 – 30, sectorul 1, Bucuresti.

Responsabil cu protectia datelor

M O D E L

Pe site-ul www.ASMETAL.ro  se folosesc urmatoarele tipuri de cookie-uri:

YOUTUBE Cookiespe pagina de start a site-ului a fost inclus un clip video de informare publică, prin canalul Youtube securizat, în privacy-enhanced mode (modul cu grad sporit de confidențialitate). Acesta poate instala module cookie (de sesiune / persistente) pe calculatorul dumneavoastră doar în momentul în care se dorește redarea acestuia (Play). Mai multe informații găsiți pe pagina https://support.google.com/youtube/answer/171780?hl=ro-RO Cum pot opri cookie-urile?Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite secțiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat și folosit

JSESSIONID este un cookie de sesiune, generat automat, care este utilizat pentru managementul aplicațiilor web (protocol HTTP, completarea online a datelor, accesarea registrului online al datelor). Acest cookie se șterge automat la închiderea browserului.
YOUTUBE Cookies pe pagina de start a site-ului a fost inclus un clip video de informare publică, prin canalul Youtube securizat, în privacy-enhanced mode (modul cu grad sporit de confidențialitate). Acesta poate instala module cookie (de sesiune / persistente) pe calculatorul dumneavoastră doar în momentul în care se dorește redarea acestuia (Play). Mai multe informații găsiți pe pagina https://support.google.com/youtube/answer/171780?hl=ro-RO
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
CookieConsent protectia-datelor.eu Stores the user’s cookie consent
state for the current domain
1 an HTTP Cookie