Sustenabilitate Sociala

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a impus revizuirea si armonizarea standardelor privind sanatatea si securitatea ocupationala. A fost necesar un efort major atat pentru dotarea societatii cu infrastructura si materialele necesare dar si cu schimbarea mentalitatilor angajatilor societatii.
De-a lungul anilor am scolarizat si certificat personal specializat care a reusit sa implementeze cu rezultate pozitive politicile privind sanatatea si securitatea ocupationala.

Ne gasim intr-o stransa colaborare cu structurile de invatamant universitar. Societatea noastra pune la dispozitia Universitatii Politehnica Bucuresti prin intermediul unui parteneriat semnat cu reprezentantii acesteia, posibilitatea efectuarii stagiului de practica al studentilor precum si posibilitatea realizarii lucrarilor de licenta, masterat si doctorat. O parte din studentii care au beneficat de acest parteneriat se numara astazi printre angajatii premium ai societatii noastre.

Avem in vedere dezvoltarea de noi parteneriate si cu structurile de invatamant la nivel mediu (studii liceale, post liceale).