COVID-19: Măsuri de protecție implementate în cadrul As Metal

20 martie 2020

În contextul decretării Stării de Urgență în România ca urmare a pandemiei Covid-19, dorim să vă informăm că societatea AS Metal Com SRL a luat toate măsurile necesare pentru continuarea în deplină siguranță a activității de producție, achiziții deșeuri si livrare a materiilor prime secundare în actuala conjunctură.
Ne asigurăm permanent că îndeplinim condițiile unei funcționări optime, fiind la curent cu toate informațiile oficiale furnizate de autorități și monitorizând îndeaproape evoluția crizei la nivel de echipă de management.
Menționăm că până la data redactării acestei comunicări, nu există îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul angajaților societății AS Metal Com SRL, neavând de asemenea persoane în carantină din acest motiv.

La nivel de societate, asigurăm angajaților opțiuni flexibile de lucru la domiciliu prin intermediul tehnologiei, în conformitate cu recomandările oficiale.

De asemenea, echipa de management a societății a luat măsurile preventive care se impun pentru sporirea protecției muncii și minimizarea riscului de răspândire a COVID-19 în incinta AS Metal Com, prin:
– organizarea de sesiuni de instruire a angajaților privind riscurile de îmbolnăvire și modalitățile de protecție individuală și colectivă;
– acțiuni de igienizare a sitului de producție și a tuturor sălilor și birourilor AS Metal Com;
– dotarea cu echipamente de dezinfecție sanitară a clădirilor;
– echiparea cu măști de față și mănuși de unică folosință;
– limitarea călătoriiilor de afaceri interne și externe.

Urmărim îndeaproape informările Ministerului Sănătății, cele ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, precum și comunicatele emise de Organizația Mondială a Sănătății, pentru a fi la curent în fiecare moment cu evoluția situației.
Dorim să-i asigurăm pe fiecare dintre partenerii noștri că suntem alături de ei și lucrăm să menținem relațiile de lucru într-un climat de normalitate și prudență, făcând apel la încredere și la comunicare deschisă.
În același timp, vă încurajez să privim actuala situație de criză într-o manieră constructivă, ca pe un bun prilej pentru a ne regândi și planifica activitatea viitoare, pentru a inova și mai mult, pentru a veni cu soluții și idei în sprijinul comunității și al industriei din care facem parte, cea a colectării, valorificării și reciclării deșeurilor din România și de a deservi în continuare nevoile și cerințele clienților noștri la cele mai înalte standarde de securitate a muncii și protecție a mediului!

Cu stimă,
Constantin Apostol,
CEO AS Metal Com