Valorile AS Metal au asigurat progres constant pentru companie în 25 de ani de activitate.

30 noiembrie 2022

Acum mai bine de 25 de ani Constantin și Gheorghe Apostol fondează compania astăzi cunoscută sub numele de AS Metal. Evoluție, schimbare, adaptabilitate, inovație, piedici, realizări, investiții, pierderi, nevoi, toate fac parte din ce este astăzi compania ce a devenit unul dintre principalii furnizori de materii prime secundare din aluminiu la nivel național, unul dintre cei mai importanți jucători din industrie.

Realizările AS Metal din toți acești ani sunt numeroase, toate însă au presupus un efort comun și o strategie bine definită a companiei. Rezultatele au venit cu eforturi și cu adaptare constantă față de cerințele industriei. Dezvoltarea a companiei s-a realizat pe baza valorilor interne, care au făcut diferența în activarea pe o piață atât de competitivă și în continuă schimbare.

Astăzi ne mândrim că în România există astfel de modele de business, preocupate de inovația tehnologică, cu investiții în cercetare, cu oportunități constante pentru locuri de muncă și parteneriate. Compania AS Metal se află la cel mai înalt nivel de performanță, atât prin capacitățile de procesare a deșeurilor din aluminiu, dar și prin producerea multor tipologii de aliaje de aluminiu, fiind la nivelul marilor producători europeni. AS Metal este preocupată constant de găsirea de soluții și de integrarea activității în economia circulară. Activitatea desfășurată conectează puncte importante ale reciclării formate din deșeuri prelucrate, aliaje de aluminiu secundar, ambalare dar și zona foarte importantă de cercetare-dezvoltare, prin investiția într-un laborator propriu.

Parteneriatele și investițiile constante, gândirea și viziunea în viitorul industriei, inovația tehnologică, integrarea cercetării în activitate, colaborarea cu mediul academic și științific, deschiderea către nou și dorința de desfășurare a activității conform ultimelor standarde au făcut din AS Metal o companie cu tradiție și orientată mereu către viitor.

Cu ocazia Zilei Naționale suntem recunoscători tuturor partenerilor și întregii echipe AS Metal pentru realizările și dezvoltarea constantă și ne bucurăm că România ne este acasă.