Sustenabilitate

Sustenabilitate socială

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a impus revizuirea si armonizarea standardelor privind sanatatea si securitatea ocupationala. Pentru ca sanatatea si siguranta celor care lucreaza pentru noi este una din responsabilitatile noastre, de-a lungul anilor am specializat si certificat personal care a reusit sa implementeze cu rezultate pozitive politicile privind sanatatea si securitatea ocupationala.

Interesul nostru in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatilor locale este identificat prin stransa colaborare cu structurile de invatamant universitar si intentiile de a dezvolta noi parteneriate cu structurile de invatamant la nivel mediu (studii liceale si post liceale). Societatea noastra pune la dispozitia Universitatii Politehnica Bucuresti prin intermediul unui parteneriat semnat cu reprezentantii acesteia, posibilitatea efectuarii stagiului de practica al studentilor precum si realizarea lucrarilor de licenta, masterat si doctorat. O parte din studentii care au beneficat de acest parteneriat se numara astazi printre angajatii premium ai societatii noastre.

AUTORIZAȚII

Sustenabilitate economică

Productia de aluminiu pe scara larga a devenit posibila incepand cu anul 1866. De atunci pana in momentul actual au fost produse circa 1 000 000 000 de tone din care mai bine de 75% din aceasta cantitate este inca utilizata in constructii, transport, ambalaje, masini si utilaje etc.

Aceste produse care isi vor incheia ciclul de viata si se vor indrepta spre reciclare confera o baza solida privind sustenabilitatea economica a acestei activitati prin cei doi vectori reprezentati de activitatea de protectia mediului (depoluare) si furnizare de materie prima catre diverse industrii.

Noul concept de economie circulara are la baza activitatea de reciclare. Important de mentionat implicarea societatii noastre in dezvoltarea know-how ului si a investitiilor necesare pentru a implementa directivele europene privind libera circulatie a marfurilor, diminuarea costurilor si respect fata de mediul inconjurator.