Sustenabilitate Sociala

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a impus revizuirea si armonizarea standardelor privind sanatatea si securitatea ocupationala.
Pentru ca sanatatea si siguranta celor care lucreaza pentru noi este una din responsabilitatile noastre, de-a lungul anilor am specializat si certificat personal care a reusit sa implementeze cu rezultate pozitive politicile privind sanatatea si securitatea ocupationala.

Interesul nostru in ceea ce priveste dezvoltarea comunitatilor locale este identificat prin stransa colaborare cu structurile de invatamant universitar si intentiile de a dezvolta noi parteneriate cu structurile de invatamant la nivel mediu (studii liceale si post liceale). Societatea noastra pune la dispozitia Universitatii Politehnica Bucuresti prin intermediul unui parteneriat semnat cu reprezentantii acesteia, posibilitatea efectuarii stagiului de practica al studentilor precum si realizarea lucrarilor de licenta, masterat si doctorat. O parte din studentii care au beneficat de acest parteneriat se numara astazi printre angajatii premium ai societatii noastre.